0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hoofdkussen classic visco

0/10 (0 reviews)
Adviesprijs 55,- 32,- 42%
Productomschrijving
Het visco kussen met een hoge neksteun werkt op warmte en druk, ondersteunt jouw nek- en schouderspieren door het hoogwaardig ontwerp en het helpt je de mogelijke oorzaken van pijn te verwijderen. Het kussen maakt het mogelijk om in de
juiste positie te slapen met behoud van de natuurlijke ronding van jouw ruggenmerg door de ondersteuning die het biedt. Over het algemeen is het de keuze van degenen die van een hoog kussen houden. Bekijk alle hoofdkussens op onze webshop of in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 60 cm
Breedte
: 40 cm
Hoogte
: 13 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.