0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hoofdkussen Aroma Therapy ocean

0/10 (0 reviews)
Adviesprijs 69,- 45,- 35%
Productomschrijving
Het hoofdkussen Aroma Therapy Ocean is ideaal voor de nachtrust. Dit item komt inclusief flacon met het extract van zee-oliën. Deze verspreid je makkelijk over het hoofdkussen. Aroma olie is goed voor de nachtrust, maar ook wanneer je hoofdpijn hebt. Naast dat het goed is voor ons ademhalingssysteem merken we dat baden in de zee zorgt voor verlichte neusholtes. De verhouding zout, mineralen en elementen in zeewater is een ideaal mengsel voor de neus en bijholtes. Het visco kussen herinnert je aan de zeewind dankzij de extracten die het bevat. De 857 verschillende luchtkanalen maken luchtcirculatie mogelijk in het kussen. Dit hoofdkussen is dus anti-zweet.

Van de serie hoofdkussens met oliën zijn ook lavendel en peppermint beschikbaar. Het hoofdkussen Aroma Therapy Ocean is inclusief tas en gratis bezorging. Al onze hoofdkussens zijn online te vinden, maar ook in onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 60 cm
Breedte
: 40 cm
Hoogte
: 16 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.