0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Nachtkastje Helio

40,-
Productomschrijving
Het neutrale, subtiele nachtkastje Helio is ideaal wanneer je van rust houdt. Door de uitvoering in wit met grijs eiken, zul je geen schreeuwerig effect krijgen met dit nachtkastje. Daarnaast is het heel makkelijk om allerlei soorten meubels en soorten stijlen te combineren met dit nachtkastje. Zo past deze naast een heel druk bed, maar ook naast een heel rustige boxspring. Het nachtkastje Helio bestaat uit een lade met daar boven een opbergvak. Zo is er genoeg opbergruimte voor spullen die je graag naast je bed bewaart, of nodig hebt tijdens of na het slapen. Bekijk ook eens de hele serie Helio, met onder andere een bed.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 36 cm
Hoogte
: 41 cm
Breedte
: 42 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.