0
Opening nieuwe woonwinkel Eindhoven 10 april!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Nachtkastje Helio

40,-
  • Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit
Productomschrijving
Het neutrale, subtiele nachtkastje Helio is ideaal wanneer je van rust houdt. Door de uitvoering in wit met grijs eiken, zul je geen schreeuwerig effect krijgen met dit nachtkastje. Daarnaast is het heel makkelijk om allerlei soorten meubels en soorten stijlen te combineren met dit nachtkastje. Zo past deze naast een heel druk bed, maar ook naast een heel rustige boxspring. Het nachtkastje Helio bestaat uit een lade met daar boven een opbergvak. Zo is er genoeg opbergruimte voor spullen die je graag naast je bed bewaart, of nodig hebt tijdens of na het slapen. Bekijk ook eens de hele serie Helio, met onder andere een bed.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Diepte
: 36 cm
Hoogte
: 41 cm
Breedte
: 42 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in ons distributiecentrum in Tilburg of in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Je kunt jouw meubels ook thuis laten bezorgen door onze bezorgservice, voor een vergoeding van 29,95. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code en de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.