0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Complete slaapkamer Nottingham

Adviesprijs 1313,- 1049 21%
  • Bed Nottingham (140 cm)
    Spaanplaat - 90 x 200 cm
  • Nachtkastje Nottingham (set van 2)
    Spaanplaat - WI_Graphit - 46 x 38 cm
Productomschrijving
Houd je van een donkere of industriele woonstijl en heb je geen zin om alle meubels voor de kamer bij elkaar te zoeken? Dan is een complete slaapkamer absoluut een oplossing voor jou! Deze complete slaapkamer bestaat uit een bed, nachtkastje en een kledingkast in een stoere stijl. Zo ben je dus in één keer klaar. De kledingkast zorgt voor genoeg opbergruimte en met het bureau creëer je een huiswerk-plek. Ideaal! Al onze meubels komen inclusief gratis bezorging met onze eigen bezorgdienst. Liever een andere stijl slaapkamer? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk dan eens onze gehele collectie complete slaapkamers.
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Complete slaapkamer Nottingham.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Complete slaapkamer Nottingham ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.