0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Complete slaapkamer Valencia (180 cm) en Multi 12 (230 cm)

Adviesprijs 2794,- 1475 48%
  • Kledingkast Multi 12 (230cm)
    Spaanplaat - Me_Eiken_Zwart - 230 cm
Productomschrijving
Op zoek naar slaapkamermeubels, dan is de complete slaapkamer Valencia een echte musthave. Deze set bestaat uit een kledingkast en een boxspring. De boxspring is 180 cm breed en de kledingkast 230 cm. Met veel opbergruimte in de kledingkast en in de opbergbox van de boxspring.

De complete slaapkamer Valencia is ook beschikbaar met de boxspring in 160 cm en andere kledingkasten met schuifdeuren. Daarnaast kun je ook kiezen voor de kleinere variant van de kledingkast Multi 12. Deze komt in 190 cm. Al deze sets vind je in onze webshop, maar zijn natuurlijk ook te bekijken in onze woonwinkels. Al onze meubels worden daarnaast gratis bij jou thuis bezorgd.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Matras
: Ja
Topper
: Ja
Hoofdbord
: Ja
Voetbord
: Ja
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Complete slaapkamer Valencia (180 cm) en Multi 12 (230 cm).
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Complete slaapkamer Valencia (180 cm) en Multi 12 (230 cm) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.