0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Bezorging voor 29,95

Complete slaapkamer Riccardo

995,- Adviesprijs1295,- 24% Je bespaart € 300,00
 • 2 persoonsbed Riccardo
  Spaanplaat - MS_wellington_oak - 160 x 200 cm - Exclusief Opbergbox
 • Spaanplaat - MS_wellington_oak - Exclusief Opbergbox - 180 x 200 cm
 • Kledingkast Riccardo
  Spaanplaat - MS_wellington_oak - 200 x 218 x 66 cm
 • Spaanplaat - MS_wellington_oak - 250 x 218 x 66 cm
 • Nachtkastjes Riccardo (set van 2)
  Spaanplaat - MS_wellington_oak
Productomschrijving
Complete slaapkamer Riccardo is een grijseiken woonkamerset. Deze kleuren zijn natuurlijk en warm. Deze set bestaat uit een bed van 160 cm, twee nachtkastjes en een kledingkast met schuifdeuren van 200 cm. Schuifdeuren zorgen ervoor dat je meer ruimte overhoudt in je slaapkamer, omdat je alle meubels zo vlak naast elkaar kunt plaatsen. Daarnaast komt deze kledingkast ook inclusief legplanken en roedes. Het handige van deze complete slaapkamer is dat het bed ook uitgevoerd kan worden met een opbergruimte ín het bed. Mocht je veel spullen hebben, hoef je op die manier wellicht geen extra kledingkast aan te schaffen. Kledingkast en bed zijn in grotere afmetingen beschikbaar, mocht je een grote slaapkamer hebben of behoefte hebben aan een bed van 180 cm bijvoorbeeld. Wil je deze set helemaal compleet maken? Kijk dan ook eens bij onze commode Riccardo.

Het bed zonder opbergruimte is exclusief matras en lattenbodem. Bij het bed mét opbergruimte is er geen lattenbodem nodig.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete slaapkamer Riccardo.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.