0
Woonwinkels open tijdens Tweede Pinksterdag!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Commode Riccardo

169,-
Productomschrijving
Deze commode heeft drie flinke lades, waardoor er veel opbergruimte is. Je kunt hier genoeg linnengoed of ondergoed in kwijt. En daarnaast alles ook per lade opdelen. Ook het bovenblad is breed. Daar kun je ook nog spullen of decoratie kwijt. Commode Riccardo is verkrijgbaar in de kleur wellington oak. Dit zorgt voor een natuurlijke en landelijke uitstraling. Daarnaast haalt die kleur ook warmte in jouw slaapkamer, waardoor het meteen knus en gezellig oogt. Deze commode is een mooie aanvulling op de complete slaapkamer Riccardo. Daarmee maak je jouw slaapkamer, naast een bed, nachtkastjes en kledingkast, helemaal af.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 42 cm
Breedte
: 104 cm
Gewicht
: 47 kg
Hoogte
: 82 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Commode Riccardo .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Commode Riccardo vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.