0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Complete slaapkamer Sevilla (180 cm) - Krona (261 cm)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete slaapkamer Sevilla (180 cm) - Krona (261 cm) vind je hieronder.
Productomschrijving
De complete slaapkamer Sevilla bestaat uit een boxspring van 180 cm en een witte kledingkast met spiegel. Je bent dus in één keer klaar met de aankoop voor jouw slaapkamer. Wij hebben deze set voor jou uitgezocht omdat we de meubels prachtig vinden staan samen.

De boxspring Sevilla bestaat uit een hoofdbord, topper en matras. De kledingkast Krona is uitgevoerd met schuifdeuren, waardoor je jouw slaapkamermeubels pal naast de kast kunt zetten. Ideaal natuurlijk! Al onze meubels komen inclusief gratis bezorging. De items eerst zelf eens komen bekijken? Dat kan natuurlijk ook. Wij heten jou van harte welkom in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Matras
: Ja
Topper
: Ja
Hoofdbord
: Ja
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.