0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Complete slaapkamer Pintos

965,-
  • Kledingkast Pintos (218 cm)
    Spaanplaat - RH_Artisan - 218 cm
Productomschrijving
De complete slaapkamer Pintos bestaat uit een bed, 2 nachtkastjes en de kledingkast Pintos. Deze set is geheel uitgevoerd in hetzelfde design en dezelfde kleuren en stijl. Zo creëer je een samenhangend, maar ook rustig interieur in jouw slaapkamer.

Door de houtlook oogt de slaapkamer Pintos heel warm. Alle meubels zijn ook los verkrijgbaar. Het bed is 160 cm breed en de kledingkast is uitgevoerd met schuifdeuren en lades. Let op: deze set komt zonder lattenbodem en matras. Onze complete slaapkamers bekijk je online of in onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Matrasmaat
: 160 x 200 cm
Matras
: Nee
Te bekijken?
: Ja, in Den Haag, Eindhoven en Rotterdam
Lattenbodem
: Nee
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Complete slaapkamer Pintos.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Complete slaapkamer Pintos ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.