0
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Klanten geven ons een 8,3

Complete slaapkamer Blackloft (160 cm)

0/10 (0 reviews)
Adviesprijs 1884,- 1765,- 7%
 • Bed Blackloft (160x200)
  Spaanplaat - St_Dab Olejowany / mat zwart - 160 x 200 cm
 • Nachtkastje Blackloft
  Spaanplaat - St_Dab Olejowany / mat zwart - 45 x 40 cm
 • Kledingkast Blackloft (204 cm)
  Spaanplaat - 204 cm - St_Dab Olejowany / mat zwart
Productomschrijving
Chic en modern, maar ook stoer en industrieel. Met deze complete slaapkamer kun je alle kanten op. Deze complete set bestaat uit een bed van 160 cm, een kledingkast en 2 nachtkastjes ben je in één keer klaar. Alles past perfect bij elkaar en is mooi op elkaar afgestemd. De kledingkast is een statement piece en door de houten afwerkingen van het bed, krijgt je slaapkamer een warme uitstraling.

Heb je maar één van deze items nodig? Geen enkel probleem! Je bestelt de items van deze set ook makkelijk, veilig en snel los. Daarnaast worden al onze meubels gratis bij jou thuis bezorgd door onze eigen bezorgservice.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Matrasmaat
: 160 x 200 cm
Matras
: Nee
Te bekijken?
: Ja, in Den Haag, Utrecht, Eindhoven & Geleen
Inhoud
: Bed 160 cm, 2 nachtkastjes, kledingkast
Lattenbodem
: Nee
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Complete slaapkamer Blackloft (160 cm).
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Complete slaapkamer Blackloft (160 cm) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.