0
Woonwinkels open tijdens Tweede Pinksterdag!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Complete kinderkamer Reverse

275 Adviesprijs430,- 37% Je bespaart € 155,00
  • Kindernachtkastje Reverse
    Spaanplaat - DE_Wit
Productomschrijving
Complete kinderslaapkamer Reverse is naar eigen smaak en wens te gebruiken. De panelen bij de meubels kun je namelijk omdraaien. De ene kant is blauw en de andere frambooskleurig. Ideaal wanneer je nu een kleuter hebt en de jongste nog in de luiers zit. Hoef je geen nieuwe slaapkamer aan te schaffen als het een jongen en meisje zijn. Je draait gewoon de randen om. De complete kinderkamer Reverse bestaat uit een bed (L202 x B95 x H80 cm), een nachtkastje en een kledingkast. Het bed is exclusief matras, lattenbodem en onderlade! Het is mogelijk om een matras, lattenbodem en een onderlade bij te bestellen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete kinderkamer Reverse.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete kinderkamer Reverse vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.