0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kindernachtkastje Fairy

49

Productomschrijving

Kindernachtkastje Fairy is vrolijk, meisjesachtig en mooi afgewerkt. Door de decoratie en het verfwerk is dit een ideaal kinder nachtkastje voor een meisjeskamer. Het is een klein en licht nachtkastje en daardoor makkelijk te verschuiven. Voor ieder meisje is dit het ideale nachtkastje. Je gaat nooit meer verdrietig slapen met zoveel vrolijke kleuren om je heen. Ook neemt dit nachtkastje weinig ruimte in beslag, maar is er wel genoeg opbergruimte. Best of both worlds dus.

Kijk ook eens bij onze complete slaapkamer, voor de hele serie. Slaapkamer Fairy bestaat uit een bed, een kinderkledingkast en dit kindernachtkastje.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 45 cm
Gewicht
: 8 kg
Breedte
: 45 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag
Diepte
: 35 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.