0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Complete kinderkamer Fairy

475
  • Kinderkast Fairy (tweedeurs)
    Spaanplaat - DE_Wit
  • Kindernachtkastje Fairy
    Spaanplaat - DE_Wit

Productomschrijving

Complete kinderkamer Fairy is een echte meisjeskamer voor peuters en kleuters. Deze schattige, lieflijke meisjeskamer bestaat uit een eenpersoonsbed (exclusief lattenbodem of matras), een kledingkast en een nachtkastje. Omdat deze kinderkamer zo leuk is, zal jouw kindje geen moeite meer hebben met naar bed gaan! De commode Fairy en het bureau die op de foto zichtbaar zijn, zijn niet bij de set prijs inbegrepen. Deze kun je er eventueel wel los bij bestellen. Zo maak je de kinderkamer-set compleet in dezelfde stijl. En kan jouw kindje slapen, knutselen en alle spulletjes opbergen in haar slaapkamer.

Specificaties

Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja in Den Haag

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete kinderkamer Fairy.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Complete kinderkamer Fairy vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.