0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kinderladekast Fairy

165

Productomschrijving

Kinderladekast Fairy is er echt eentje voor echte meisjes! Ideaal voor de meisjes met veel sieraden. Deze kinderladekast heeft drie laden en een spiegel in de onderkant van de bovenste lade. Deze kan opengeklapt worden en dan heb je dus een kinderladekast mét spiegel. In de andere lades is genoeg ruimte voor spulletjes of kleding. Dus het is een mooie aanvulling op de kinderkamer. Naast kinderladekast Fairy, zijn in deze collectie ook een kinderbed, kinderkledingkast, een kinderbureau en een nachtkastje. Daarnaast kun je er ook voor kiezen in één keer een complete kinderkamer aan te schaffen.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 53 cm
Hoogte
: 88 cm
Gewicht
: 20 kg
Breedte
: 45 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.