0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Boxspring Havana - taupe - velvet (180 cm)

Adviesprijs 1495,- 899 40%
Productomschrijving
De boxspring Havana in de kleur taupe en het materiaal velvet is heel geschikt voor veel soorten interieurs. Zo oogt het chic en elegant. Maar deze combinatie van kleur en materiaal is ook heel mooi voor een luchtig interieur. En zelfs in een landelijke woonstijl komt de kleur taupe prachtig tot z'n recht.

De boxspring Havana is beschikbaar in drie afmetingen. Zoek je een kleiner exemplaar, dan zijn de afmetingen 140 cm of 160 cm vast geschikt voor jou en jouw slaapkamer! Deze boxspring komt inclusief hoofdbord, matras en opbergbox. Met een opbergbox maak je optimaal gebruik van de ruimte die je hebt. Deze boxspring wordt gratis bij jou thuis bezorgd. Wil je jouw slaapkamer prachtig decoreren, bekijk dan zeker ook eens onze schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 210 cm
Breedte
: 182 cm
Hoogte
: 118 cm
Lighoogte
: 65 cm
Matrasmaat
: 180 x 200 cm
Matrastype
: Pocketvering
Topper
: Nee
Hoofdbord
: Ja
Voetbord
: Nee
Opbergbox
: Ja
Te bekijken?
: Ja, in Den Haag en Rotterdam.
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Boxspring Havana - taupe - velvet (180 cm).
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.