0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hoekbank Chicko (slaapbank)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Slaapbank Chicko is een heel multifunctionele bank. De bank zit namelijk niet alleen zeer comfortabel, maar is ook voorzien van opberg box onder het chaise lounge gedeelte. Hierdoor heb je extra plek en hoef je bijvoorbeeld geen commode of extra kast aan te schaffen. Je zou hier bijvoorbeeld een extra set dekens en kussens in kunnen bewaren. Daarnaast heeft slaapbank chicko ook nog een slaapfunctie. De bank is verkrijgbaar in diverse kleuren, diverse stoffen en lederlook. Het lounge gedeelte kan vooraf gezien links en rechts. Zo past de bank altijd in de inrichting en woning. Deze slaapbank liever niet als slaapbank, maar als hoekbank? Kijk dan bij onze hoekbanken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 55 cm
Zitdiepte
: 57 cm
Lengte
: 284 cm
Diepte
: 100 cm
Gewicht
: 235 kg
Breedte
: 164 cm
Zithoogte
: 55 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.