0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen zwart wit vierkant

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen heeft een zwart wit patroon en past op iedere kleur bank. Zwart en wit zijn neutrale kleuren, maar met dit patroon is het kussen wel een echte blikvanger. Het patroon is ook uniek; dit loopt optisch namelijk naar het binnen toe. Een gave combinatie zou zijn wanneer je dit sierkussen in deze kleuren, zou combineren met andere zwart-witte kussens met patroontjes. Maar ook met compleet zwarte of witte kussens staat dit sierkussen geweldig. Bekijk al onze sierkussens in deze kleuren in de webshop of in een van onze volledig ingerichte showrooms. En bekijk ook zeker eens onze collectie schilderijen.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen zwart wit vierkant.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.