0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen zwart wit vierkant

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen heeft een zwart wit patroon en past op iedere kleur bank. Zwart en wit zijn neutrale kleuren, maar met dit patroon is het kussen wel een echte blikvanger. Het patroon is ook uniek; dit loopt optisch namelijk naar het binnen toe. Een gave combinatie zou zijn wanneer je dit sierkussen in deze kleuren, zou combineren met andere zwart-witte kussens met patroontjes. Maar ook met compleet zwarte of witte kussens staat dit sierkussen geweldig. Bekijk al onze sierkussens in deze kleuren in de webshop of in een van onze volledig ingerichte showrooms. En bekijk ook zeker eens onze collectie schilderijen.
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen zwart wit vierkant.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.