0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen zwart wit patroon

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen in de kleuren zwart en wit heeft een bijzonder patroon. En zal daarom zeker een blikvanger zijn op jouw bank, fauteuil of op jouw boxspring. Dit sierkussen is natuurlijk prachtig te combineren met neutrale zwarte en witte kussens, maar ook met zwart-wit kussens. En daarnaast met kussen met een soortgelijk patroon. Je kunt er in ieder geval alle kanten mee op! Daarbij komt ook dat dit sierkussen in zwart en wit eigenlijk op iedere soort en kleur bank past. Van groen, tot cognac, antraciet en lichtgrijs: dit sierkussen in zwart en wit staat overal mooi! Shop nu snel in de webshop of in onze woonwinkels.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen zwart wit patroon.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.