0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen zwart wit

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen in de kleur zwart en wit is subtiel, maar toch opvallend. Door het zigzag patroon krijgt dit sierkussen een unieke en vooral speelse look. En zal dit sierkussen zeker opvallen op jouw bank of in jouw fauteuil. Leuk ook te combineren met andere sierkussens in deze kleuren, met andere vormen op. Hier hebben wij er een aantal van in ons assortiment. Dit sierkussen in zwart en wit is daarnaast ook makkelijk te combineren met verschillende kleuren. Of dat nou neon is, of juist pastel of heel basic: alles kan met dit sierkussen. Bekijk alle kussens in de webshop of in een van onze woonwinkels.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen zwart wit.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.