0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen zwart wit

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen in de kleur zwart en wit is subtiel, maar toch opvallend. Door het zigzag patroon krijgt dit sierkussen een unieke en vooral speelse look. En zal dit sierkussen zeker opvallen op jouw bank of in jouw fauteuil. Leuk ook te combineren met andere sierkussens in deze kleuren, met andere vormen op. Hier hebben wij er een aantal van in ons assortiment. Dit sierkussen in zwart en wit is daarnaast ook makkelijk te combineren met verschillende kleuren. Of dat nou neon is, of juist pastel of heel basic: alles kan met dit sierkussen. Bekijk alle kussens in de webshop of in een van onze woonwinkels.
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen zwart wit.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.