0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen zwart met roze

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen komt in de kleuren zwart met roze, met bijzondere patroontjes er in. Het sierkussen is overwegend zwart, maar door de patroontjes in de kleuren roze en wit is dit toch een uniek item voor op jouw bank bijvoorbeeld. In onze collectie vind je meerdere sierkussens in deze drie kleuren. Deze sierkussen zijn mooi en makkelijk te combineren met elkaar, zonder dat jouw interieur te druk oogt. Maar het zijn zeker blikvangers! Subtiel, maar tóch opvallend. Shop jouw sierkussen in de kleur zwart met roze nu snel en veilig online bij WOONENZO of in een van de woonwinkels.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen zwart met roze.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.