0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen zwart met roze

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen komt in de kleuren zwart met roze, met bijzondere patroontjes er in. Het sierkussen is overwegend zwart, maar door de patroontjes in de kleuren roze en wit is dit toch een uniek item voor op jouw bank bijvoorbeeld. In onze collectie vind je meerdere sierkussens in deze drie kleuren. Deze sierkussen zijn mooi en makkelijk te combineren met elkaar, zonder dat jouw interieur te druk oogt. Maar het zijn zeker blikvangers! Subtiel, maar tóch opvallend. Shop jouw sierkussen in de kleur zwart met roze nu snel en veilig online bij WOONENZO of in een van de woonwinkels.
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen zwart met roze.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.