0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen zwart

19.95,-
Productomschrijving
Een sierkussen in de kleur zwart doet het altijd goed. Het is subtiel, eenvoudig, maar vooral heel elegant en mooi. Een zwart sierkussen staat goed bij ieder interieur, bij iedere kleur en ieder materiaal bank, fauteuil en boxspring. Het maakt ook niet uit wat voor kleur jouw bank of jouw fauteuil is. Zwart staat er altijd mooi bij. En daarbij kun je een zwart sierkussen ook makkelijk combineren met andere kleuren sierkussens. Van pastel, tot neon tot drukke printjes: alles kan! In ons assortiment vind je meerdere varianten zwarte sierkussens. Zoals deze met een geometrische afbeelding. Subtiel, maar prachtig. Shop alle zwarte sierkussen nu in de webshop of in een van de woonwinkels.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen zwart.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.