0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen zebras

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen met twee zebra's op is heel bijzonder en zal zeker een blikvanger zijn in jouw interieur. Door de kleuren past dit sierkussen bij iedere kleur en soort bank. Neutrale kleuren zijn namelijk makkelijk te combineren. Zebra's zijn natuurlijk prachtige en opvallende dieren, dus een sierkussen met een zebra op is een logische keuze voor in jouw zithoek. In onze collectie vind je meerdere sierkussens met zebra. Soms met één dier op, soms enkel de print. Deze kussens zijn natuurlijk perfect met elkaar te combineren. Shop jouw sierkussens bij WOONENZO. En bekijk ook zeker eens onze schilderijen. Een aantal exemplaren matchen prachtig met dit sierkussen met zebra's.
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen zebras.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.