0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen zebraprint

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen met zebraprint is alleen al leuk door het printje. En ondanks de neutrale kleuren zwart en wit, is het een opvallend sierkussen. Leuk in combinatie met ons andere sierkussen met dierenprint, maar ook met de sierkussens met zebra op. Dat zijn er in ons assortiment twee. Dit kussen is uitgevoerd in polyester, wat makkelijk afneembaar is. Maak je veel gebruik van de kleuren zwart, wit en goud? Dan is dit kussen ook zeer geschikt. Maar omdat zwart en wit met alles te mixen is, hoef je je ook met een ander kleur interieur geen zorgen te maken. Ook nog op zoek naar andere decoratie, bekijk dan zeker eens onze schilderijen.
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen zebraprint.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.