0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen wit

19.95,-
Productomschrijving
Het prachtige sierkussen in wit en marmerprint geeft een elegante, luxe uitstraling aan jouw interieur. Omdat dit kussen bestaat uit de kleuren wit en grijs, zal het niet druk ogen op een bank, fauteuil of op een boxspring tussen andere kussens. In deze sierkussenserie zijn meerdere kussens met marmerprint beschikbaar. Deze kun je prachtig met elkaar combineren. Marmer zorgt sowieso voor een decadente look, dus met een kussen in marmerprint zit je zeker goed wanneer je deze uitstraling in jouw woning wil creëren. Koop deze blikvanger nu snel in de online WOONENZO webwinkel of in een van onze woonwinkels.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen wit.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Sierkussen wit vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.