0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen wereldkaart zwart

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen met de wereldkaart op komt in een uitvoering waarin de achtergrond zwart is en de print wit. In ons assortiment hebben we ook een variant waar de kleuren zijn omgedraaid. Deze zijn geweldig samen op een bank! De geometrische figuren achter de wereldkaart geven een extra dimensie aan dit sierkussen. Ben je een liefhebber van reizen of backpacken, dan spreekt dit sierkussen zeker jouw taal! Shop nu alle sierkussens op de webshop. En vergeet ook zeker niet onze schilderijen te bekijken. Ook hier vind je items die perfect samen gaan met dit sierkussen met wereldkaart op.
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen wereldkaart zwart.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.