0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen vogels

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen met een prachtige afbeelding van onder andere vogels is echt uniek. De verschillende kleuren staan prachtig. En het zijn kleuren die je wellicht niet bij elkaar zou verwachten. Met lichtroze met lichtblauw en donkerblauw staat echt heel bijzonder. De gouden accenten maken het echt chic. En ook de vormen in de hoek van het sierkussen maken het een one of a kind exemplaar. In dit kussen zul je iedere keer iets nieuws zien. Om jouw zithoek helemaal af te decoreren, schaf je nu ook een WOONENZO schilderij aan. Onze sierkussens bekijk je in de showrooms of in de webshop.
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen vogels.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.