0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen vogels

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen met een prachtige afbeelding van onder andere vogels is echt uniek. De verschillende kleuren staan prachtig. En het zijn kleuren die je wellicht niet bij elkaar zou verwachten. Met lichtroze met lichtblauw en donkerblauw staat echt heel bijzonder. De gouden accenten maken het echt chic. En ook de vormen in de hoek van het sierkussen maken het een one of a kind exemplaar. In dit kussen zul je iedere keer iets nieuws zien. Om jouw zithoek helemaal af te decoreren, schaf je nu ook een WOONENZO schilderij aan. Onze sierkussens bekijk je in de showrooms of in de webshop.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen vogels.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.