0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen vlakken

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen met verschillende vlakken oogt heel strak en modern. En past daarom ook bij een heel minimalistisch of modern interieur. Dit sierkussen met vlakken zou ook zo een schilderij aan de muur kunnen zijn. Zeker wanneer je dit soort strakke art aan de muur hebt hangen, is dit sierkussen een echte toevoeging. Maar ook wanneer je een heel neutrale inrichting hebt, zal dit sierkussen met vlakken echt fantastisch staan. Het is dan een echte blikvanger. En staat mooi op donkere én lichte banken. Bekijk nu ook een onze kussens met figuren, onze fluffy sierkussens of onze neutrale kussens in de webshop. Al deze producten kun je natuurlijk ook in de woonwinkels komen bezichtigen.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen vlakken.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.