0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen vintage

19.95,-
Productomschrijving
Houd jij van een vintage of retro woonstijl? Dan is dit sierkussen echt de musthave voor jou. Dit sierkussen is namelijk uitgevoerd in een vintage print en oogt ook absoluut heel elegant. De kleuren zijn diep en donker en ook deze ogen erg chic. De print op dit kussen is een oude boom met z'n vele takken. Een vintage sierkussen past perfect bij een soortgelijk of klassiek interieur. Laat je inspireren in een van onze volledig ingerichte en gedecoreerde woonwinkels. Of shop dit vintage sierkussen nu meteen veilig, makkelijk en snel in onze webwinkel.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.