0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen vakken geel grijs wit

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen is opgedeeld in drie vakken met drie verschillende kleuren. De opvallendste kleur is geel. Het bijzondere aan dit sierkussen is dat de andere twee kleuren juist heel normaal zijn. Daarom springt dit sierkussen er echt uit in jouw interieur. De kleuren geel, grijs en wit passen daarnaast heel mooi bij elkaar. In onze collectie vind je meerdere gele sierkussens en grijze sierkussens. Ook deze passen prachtig bij elkaar. Heb je twijfels over of dit kussens bij jouw interieur staat? Wij hebben alle soorten interieurs in onze woonwinkels. Je kunt dit sierkussen met vakken plaatsen bij het interieur dat het dichtst in de buurt komt van jouw interieur. Op die manier zie je perfect wat past bij jouw woning.
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.