0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen turquoise met triangel

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen in de kleur turquoise is heel bijzonder. Het patroon is namelijk uniek. Bovenin zie je verschillende tinten blauw of groen in de vorm van triangels en onderin ook in de vorm van een triangel, drie zwarte lijnen. Deze komen samen in het midden en maken er een bijzonder geheel van. Sierkussens zorgen voor die extra touch in jouw interieur en dit sierkussen in de kleur turquoise al zeker. Want het is absoluut een blikvanger. Onze collectie sierkussens bekijk je online of in één van onze volledig ingerichte showrooms. Hier kun je ook ons groot assortiment schilderijen shoppen.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen turquoise met triangel.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.