0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen tropisch bloem

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen heeft een tropische uitstraling door het felle en vrolijke kleurgebruik en komt uit een serie van meerdere tropische sierkussens. Deze variant is uitgevoerd met een grote, rode bloem. De andere twee sierkussens zijn uitgevoerd met een vogel en bladeren in het midden. Omdat ze alle drie in hetzelfde design komen, plaats je deze prachtig samen in jouw zithoek. Het wordt op die manier een echte blikvanger. En wat helemaal ideaal is: deze sierkussen-serie past bij zowel een lichte bank als bij een donkere bank. Shop alle sierkussens met een tropisch design nu op de webshop. Of ga eens langs bij een van onze woonwinkels.
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen tropisch bloem.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.