0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen tropisch

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen met een tropisch design is een ware blikvanger in jouw interieur. Je fleurt er je woonkamer in één keer mee op! De bladeren in verschillende kleuren zijn opvallend en de vogel is een mooi detail. In deze kussenserie hebben we nog één kussen beschikbaar in dezelfde stijl. Deze passen prachtig bij elkaar. Maar ook los is dit sierkussen een echte eyecatcher. Bekijk alle kussens eens in combinatie met onze bankstellen. Zo zie je meteen wat waar mooi bij staat! Of shop vanuit je luie stoel online. Snel, makkelijk en veilig.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen tropisch.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.