0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen strepen

19.95,-
Productomschrijving
Dit kussen met strepen is zowel opvallend als neutraal. De kleuren zijn namelijk vrij neutraal en dus makkelijk te combineren met verschillende woonstijlen en kleuren. Maar door het drukke printje zal dit sierkussen zeker opvallen in jouw interieur. Daarnaast is dit sierkussen met strepen heel geschikt voor zowel een woonkamer als een slaapkamer en kinderkamer. En vooral leuk te combineren met bijvoorbeeld ons sierkussen met plusjes of kruisjes. In onze collectie vind je nog veel meer sierkussen die uitgevoerd zijn in de kleuren wit en zwart en met een patroon. Laat je inspireren om deze kussens te combineren en bekijk hoe wij dat gedaan hebben in onze woonwinkels. Of shop deze sierkussens meteen in onze webshop.
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.