0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen stippen

19.95,-
Productomschrijving
Dit leuke donkerblauwe sierkussen met stippen op is heel schattig, maar ook heel neutraal. De stippen zijn namelijk wit. Je kunt dit kussen dus makkelijk combineren met jouw meubels. Het maakt niet uit of je een donkere of een lichte bank hebt: een donkerblauw kussen gaat prachtig met wit en zwart. Daarnaast zorgt de kleur donkerblauw voor een beachy, coastal en als je het door-combineert: zelfs bohemien uitstraling in jouw zithoek. Dit sierkussen met stippen is verder ook leuk te combineren met andere kleuren, zoals okergeel, maar ook pasteltinten en natuurlijk lichtblauwe kussens gaan goed samen met donkerblauw. Ook nog op zoek naar andere decoratie in deze kleur of vibe? Bekijk dan zeker ook eens onze schilderijen.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen stippen.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.