0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen roze zwart met patroon

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen in de kleuren roze en zwart heeft een heel uniek patroon. En is prachtig te combineren met onze andere roze en zwarte sierkussens met patronen. Deze zijn namelijk perfect op elkaar afgestemd. Maar ook op zichzelf is dit sierkussen prachtig. In een interieur met pasteltinten, op een zwarte of juist witte bank of in een inrichting met lichte kleuren: dit sierkussen in de kleur roze en zwart is de perfecte aanvulling. Het is in ieder geval niet moeilijk dit kussen te combineren met jouw interieur. Wil je jouw zithoek of woonruimte verder decoreren? Bekijk dan zeker ook eens onze prachtige schilderijen.
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen roze zwart met patroon.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.