0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen roze zwart met patroon

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen in de kleuren roze en zwart heeft een heel uniek patroon. En is prachtig te combineren met onze andere roze en zwarte sierkussens met patronen. Deze zijn namelijk perfect op elkaar afgestemd. Maar ook op zichzelf is dit sierkussen prachtig. In een interieur met pasteltinten, op een zwarte of juist witte bank of in een inrichting met lichte kleuren: dit sierkussen in de kleur roze en zwart is de perfecte aanvulling. Het is in ieder geval niet moeilijk dit kussen te combineren met jouw interieur. Wil je jouw zithoek of woonruimte verder decoreren? Bekijk dan zeker ook eens onze prachtige schilderijen.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen roze zwart met patroon.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.