0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen roze en patroon

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen in de kleur roze met patroon is speels, vrolijk, maar toch ook elegant. En zal zeker een blikvanger zijn op jouw bank of hoekbank. Het sierkussen bestaat uit drie kleuren, die op een bijzondere manier samen komen. Het patroon is ook uniek. De kleuren zwart, wit en roze zijn opvallend, maar zijn ook heel mooi samen. In deze sierkussen serie zijn meerdere sierkussen in deze kleuren beschikbaar. Deze hebben een ander patroon, maar kunnen daarom wel prachtig gecombineerd worden met dit sierkussen in de kleur roze en met patroon. Het grote assortiment sierkussens bekijk je bij WOONENZO in de webshop of in een van de woonwinkels.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen roze en patroon.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.