0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen roze met flamingos

19.95,-
Productomschrijving
Schattig, vrolijk en kleurrijk: dat zijn de drie woorden waarmee je dit kussen in de kleur roze en met flamingos het beste omschrijft. In deze kussenserie zijn nog twee andere sierkussens beschikbaar. Deze zijn beide ook in de kleur roze en met prints uitgevoerd. Je plaatst deze makkelijk samen in jouw zithoek, zonder dat de ruimte druk oogt. Maar dit sierkussen in de kleur roze en met flamingos is natuurlijk ook ideaal voor op de kinderkamer! Onze sierkussen bekijk je allemaal in de webwinkel of in één van onze fysieke woonwinkels. Om jouw woonruimte helemaal af te maken, shop je hier onze bankstellen.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen roze met flamingos.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.