0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen roze en patroon

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen in de kleur roze met patroon is speels, vrolijk, maar toch ook elegant. En zal zeker een blikvanger zijn op jouw bank of hoekbank. Het sierkussen bestaat uit drie kleuren, die op een bijzondere manier samen komen. Het patroon is ook uniek. De kleuren zwart, wit en roze zijn opvallend, maar zijn ook heel mooi samen. In deze sierkussen serie zijn meerdere sierkussen in deze kleuren beschikbaar. Deze hebben een ander patroon, maar kunnen daarom wel prachtig gecombineerd worden met dit sierkussen in de kleur roze en met patroon. Het grote assortiment sierkussens bekijk je bij WOONENZO in de webshop of in een van de woonwinkels.
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen roze en patroon.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.