0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen roze

19.95,-
Productomschrijving
Een sierkussen in de kleur roze is de musthave van dit moment. Roze oogt zacht, romantisch en uniek. Het brengt kleur in je interieur. Daarnaast is het niet moeilijk een sierkussen in de kleur roze te combineren met jouw meubels, andere materialen en andere kleuren. Roze past namelijk perfect bij pasteltinten, maar is ook heel mooi met wit, grijs en zwart. Dus of je nu een neutrale kleur centraal hebt staan in jouw interieur, of juist wat zachtere tinten: een sierkussen in de kleur roze staat altijd! Bekijk al onze sierkussen op de webshop of ga langs in een WOONENZO woonwinkel.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen roze.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.