0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen palmblad

19.95,-
Productomschrijving
Dit prachtige sierkussen met een palmblad op oogt lekker exotisch. Leuk in combinatie met het sierkussen met ananas. Beide sierkussens zijn uitgevoerd in het materiaal linnen. Linnen heeft meerdere voordelen, dus dit sierkussen wil je zeker aanschaffen! Zo is linnen goed ventilerend en regulerend. Het ademt in de zomer en het verwarmt in de winter. Daarnaast is linnen ook antibacterieel. Dit sierkussen met palmblad is dus niet alleen mooi, maar ook goed voor jou. Daarnaast wordt het materiaal linnen met de tijd mooier. Al onze linnen sierkussens, maar natuurlijk ook onze polyester sierkussen kun je in onze woonwinkels bewonderen, maar uiteraard ook in onze webshop aanschaffen.
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen palmblad.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.