0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen Oosters geel

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen in Oosterse sfeer heeft een bijzonder en opvallend patroon. En is absoluut mooi in combinatie met andere sierkussens met Oosters design. Daar hebben we er meer van in onze collectie. Deze zijn allemaal in dezelfde kleuren en stijl uitgevoerd. Door de mosterdgele of gouden kleur krijgt dit sierkussen zijn Oosters tintje, maar ook het patroon werkt hier aan mee. Shop alle Oosterse sierkussens nu in de webshop, waar je jouw producten snel, makkelijk en veilig aanschaft. Of ga een dagje winkelen en kom langs bij een woonwinkel van WOONENZO.
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen Oosters geel.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.