0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen Oosters

19.95,-
Productomschrijving
Een sierkussen met Oosters printje geeft een totaal andere uitstraling aan jouw interieur. Door de mooie kleuren en het unieke printje, heb je een blikvanger in huis. Met dit sierkussen heb je in een handomdraai een Oosters tintje in jouw zithoek. Prachtig te combineren met andere decoratie in deze stijl. Bij onze schilderijen vind je zeker ook een aantal exemplaren die prachtig in deze woonstijl passen. Zo hebben we twee schilderijen met Oosterse printen, die dus heel mooi matchen met dit sierkussen in Oosterse stijl. Bekijk al onze schilderijen in de woonwinkels of in onze webwinkel.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen Oosters.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.