0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen Oosters

19.95,-
Productomschrijving
Een sierkussen met Oosters printje geeft een totaal andere uitstraling aan jouw interieur. Door de mooie kleuren en het unieke printje, heb je een blikvanger in huis. Met dit sierkussen heb je in een handomdraai een Oosters tintje in jouw zithoek. Prachtig te combineren met andere decoratie in deze stijl. Bij onze schilderijen vind je zeker ook een aantal exemplaren die prachtig in deze woonstijl passen. Zo hebben we twee schilderijen met Oosterse printen, die dus heel mooi matchen met dit sierkussen in Oosterse stijl. Bekijk al onze schilderijen in de woonwinkels of in onze webwinkel.
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen Oosters.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.