0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen okergeel

19.95,-
Productomschrijving
Je hebt van die trends die nooit uit de mode raken. Een sierkussen in de kleur okergeel is daar een goed voorbeeld van. Deze trend duurt al jaren en dat is zeker niet zonder reden. Een sierkussen in de kleur okergeel zorgt namelijk voor kleur in jouw interieur, zonder dat het te overdreven wordt. Daarnaast is het ook een kleur die makkelijk matcht met andere kleuren en materialen. Zo staat okergeel heel mooi bij donkere meubels en andere donkere kussen zoals zwarte of grijze. Maar dit kussen staat ook prachtig bij lichtere en zachtere kleuren. Shop dit okergele kussen in de WOONENZO webshop of in de woonwinkels.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen okergeel.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.