0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen met tekst Mrs Right

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen met de tekst Mrs Always Right is grappig én leuk. In deze kussenserie hebben wij nog twee sierkussens met tekst. Deze zijn makkelijk en goed te combineren met elkaar, omdat ze alle drie in dezelfde kleur en hetzelfde design zijn uitgevoerd. Het sierkussen met de tekst Mr Right past natuurlijk perfect bij dit kussen. Shop alle sierkussens met tekst nu bij WOONENZO. En neem ook zeker eens een kijkje bij onze bankstellen.
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen met tekst Mrs Right.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.