0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen met tekst Mr Right

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit sierkussen met tekst is voor de mensen die van een beetje humor in het interieur houden. Door de lichte kleuren zal het kussen niet vloeken met jouw bank of andere meubels. Lichte kussens passen namelijk bij veel soorten meubels! We hebben in ons assortiment nog twee sierkussens met tekst. Op de één staat Mrs Always Right, wat natuurlijk super leuk is om te combineren met dit sierkussen met de tekst Mr Right. Daarnaast hebben we nóg een sierkussen met de tekst 'love is all you need'. Je kunt deze alle drie los plaatsen en los kopen, maar natuurlijk ook samen! Deze drie sierkussens zijn een perfecte combinatie en staan mooi op iedere soort bank. Bekijk hier ook eens onze bankstellen, om jouw zithoek helemaal compleet te maken!
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.