0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sierkussen met tekst Love

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen met de tekst 'love is all you need' is super romantisch en lief. Door de kleur beige zal het niet moeilijk zijn dit kussen in jouw interieur te blenden. Beige is namelijk een subtiele, vrij neutrale kleur die bij veel soorten woonstijlen en kleuren past. In ons assortiment vind je meerdere sierkussens met tekst, zoals bijvoorbeeld het sierkussen met de tekst Mr Right en Mrs Always Right. Je kunt dit sierkussen met de romantische tekst natuurlijk combineren met die twee, voor een beetje humor in jouw interieur. Maar je kunt dit sierkussen natuurlijk ook alleen als blikvanger op jouw bank leggen. Shop alle sierkussens nu in de webshop of in een van onze woonwinkels.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sierkussen met tekst Love.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.