0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen koala

19.95,-
Productomschrijving
Dit leuke sierkussen van een koala met een kauwgom is echt perfect voor de kinderkamer. Schattig, vrolijk en kleurrijk! Iedere peuter of kleuter wordt blij van dit sierkussen. We hebben meerdere sierkussen van dieren met kauwgum, die echt geweldig te combineren zijn met elkaar. Zo hebben we bijvoorbeeld ook een kussen met een kauwgum kauwende giraf. Die in dezelfde stijl is uitgevoerd als dit sierkussen. Shop dit super schattige sierkussen van een koala nu in de webshop van WOONENZO. Wil je al onze sierkussens met eigen ogen zien? Dat kan in één van de woonwinkels.
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen koala.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.