0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen kelim rood

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit prachtige sierkussen in kelim stijl is vooral uitgevoerd in de kleur rood. Het sierkussen is uitgevoerd in polyester, wat makkelijk afneembaar is. Dit Perzische sierkussen geeft een Oosterse sfeer door het kelim patroon. Het patroon is daarnaast heel kleurrijk, wat een mooie maar vooral vrolijke look geeft in jouw zithoek. We hebben in ons assortiment meerdere sierkussens met kelim patroon, in verschillende kleuren. Plaats deze samen in jouw zithoek en je krijgt een prachtig Perzisch sfeertje in jouw woning. Alle sierkussens bekijk je nu in een van onze woonwinkels. Of bestel makkelijk, veilig en snel via onze webshop.
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.