0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen kelim lila

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit mooie sierkussen met kelim patroon is vrolijk, kleurrijk en een absolute blikvanger. Het sierkussen is door de kleuren heel opvallend. In onze collectie vind je meerdere kelim sierkussens, die prachtig met elkaar te combineren zijn. Creëer die Oosterse sfeer in jouw zithoek door deze kussens op jouw bank te plaatsen. Dit sierkussen kelim in de kleur lila past prachtig op verschillende kleuren banken en fauteuils. Zeker wanneer je van opvallende kleuren houdt, is dit sierkussen een echte musthave. Je kunt al onze kussens komen bekijken in de woonwinkels, verspreid door heel Nederland. Of shop dit sierkussen veilig en snel online.
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.