0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Sierkussen kelim groen rechthoek

19.95,-
Productomschrijving
Dit sierkussen kelim in de kleur groen of turquoise heeft een heel bijzonder patroon. Van dit kussen zijn zowel een vierkante als rechthoekige variant beschikbaar. Je kunt ze allebei aanschaffen en dan op jouw bank plaatsen. Omdat het design bij allebei de sierkussens hetzelfde kelim design heeft, oogt het rustig. Maar door de twee verschillende vormen geeft dit toch een unieke en speelse uitstraling. Het sierkussen heeft een mooi design en voor een mooie prijs. Wil je mee doen aan de trend van sierkussens kelim? Dat begrijpen wij maar al te goed, want deze kussens zijn echt prachtig! Al onze sierkussens kun je in real life bezichtigen in een van onze woonwinkels. Of je bestelt makkelijk en snel via onze webshop!
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Sierkussen kelim groen rechthoek.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.